Johan Palm, Murre Nazari
Oliver Fredriksson, Martin Hedvåg, Sam Dada
Johan Brorsson, Linus Strömgren
Avb: Billy Svenske, Hannes Törnqvist, William Nilsbeck, Johannes Eliasson, Samuel Eliasson

Torpa räddande en poäng i 97:e minuten !Härligt väder, mycket publik och två topplag, allt var upplagt för en spännande match. Kanske inte den bästa matchen men otroligt gastkramande slut.
Det skapades chanser redan i inledningen. LEIF hade en farlig frispark redan i 3:e minuten som vi räddade till hörna. Tyvärr blev det inte den bästa markeringen och hörnan nickades i mål från nära håll. Torpa repade sig snabbt och redan i 7:e minuten var det kvitterat. Bra djupledsboll från Johan Palm och helt fri kunde Johan Brorsson sätta 1-1. Linus var ren i 17:e men rullade bollen utanför. Chanserna växlade, LEIF hade 2-3 fina lägen som brändes, Johan B var nära två gånger men 1-1 stod sig till 42:a minuten. Farlige Eldin Topic pricksköt in bollen via ett Torpa ben. Lite surt så nära paus men LEIF var lite hetare framför mål. Spelmässigt gör vi en bra halvlek men LEIF var bra och kontrade farligt flera gånger.
Spelmässigt hade vi medioker inledning av andra halvlek. Vi slog bort mycket pass var stundtals tillbakapressade. 1-3 var nära i 56:e men Axel fick undan bollen strax före mållinjen. Vi skapade knapp någonting och det var uppförsbacke. Torpa gör ett par byten, ändrar lite i uppställningen och plötsligt blir det fart på offensiven. LEIF mattades rejält, började spela på sin ledning och det straffade sig. På ett snabbt anfall i 80:e minuten nickade Hannes Törqvist fram Johan Brorsson. Åter löpte Johan ifrån och rullade in kvitteringen. Spelmässigt rättvist efter Torpas starka slutforcering. Hemmalaget gick för ett segermål men i ett av få anfall kunde LEIF göra 2-3 i 93:e minuten. Vi blev passiva i försvarsspelet och då satt ett bra skott i bortre gaveln. Goda råd var dyra och Torpa flyttade upp hela laget i en slutoffensiv. På en lång boll i 97:e pressades LEIF:s mittback och hans hem nick passerade en utrusande målvakt. Avspark och matchen var slut. En riktigt turlig kvittering men inte helt oförtjänt. LEIF skapade mycket men vi hade lite mer av spelet. En spännande match för publiken men kanske var inte lagens tränare nöjda med försvarsspelet. Vi gör en bra laginsats men alla kom inte upp i den nivå man är van vid. Defensivt kan vi bättre men ändå starkt att ta poäng när inte allt klickar i. Mitten fick slita hårt med Johan och Murre som toppar. Man fick stopp på farlige Marcus Petersson, vilket var bra gjort. Framåt var Johan Brorsson hela tiden farlig, utdelningen blev två mål och han blev också utsedd till matchens lirare. Inhopparna vände matchen och bra spel av Hannes och William. I den jämna serien var en poäng viktig. Vi ligger fortsatt i topp. Ny viktig match på lördag när vi gästar Västra Torsås.